Wie zijn we?

Tot uw dienst sinds 1960

Onze geschiedenis

In het hart van Brussel, op een steenworp afstand van de Europese wijk, vlak bij het metrostation Pétillon, vindt u ons atelier en onze winkel. Professioneel advies, kwaliteit, keuze, frisheid, artistieke creativiteit, eersteklas service en beschikbaarheid maken van ons de beste vertolker van uw emoties.

Onze strenge selectie van bloemen staat garant voor versheid en kwaliteit. De door Anne Duchâteau Europe gekozen bloemen worden dagelijks zorgvuldig geselecteerd bij groothandelaren met wie wij al meer dan 50 jaar samenwerken.

Onze relatie met u is uniek. De passie waarmee wij ons beroep uitoefenen weerspiegelt onze wens om de emoties die het maken van uw boeket oproept met u te delen. De tijd die aan elke creatie wordt besteed, de aandacht voor het kleinste detail, voor de eenvoudigste of de meest uitzonderlijke composities, getuigen van ons streven naar uitmuntendheid.

Onze filosofie
Waarom kiezen voor Anne Duchâteau?

Kiezen voor Anne Duchâteau is de garantie voor een prachtig boeket, vers samengesteld met bloemen van de dag. Kiezen voor Anne Duchateau Europe betekent uw vertrouwen schenken aan een Belgisch kwaliteitsatelier in hartje Brussel, een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.

Uw tevredenheid is onze enige garantie voor uw loyaliteit.

Uw tevredenheid

Catherine Bosquet

Evenement manager

Norbert Bosquet

Commercieel directeur

Arlette Bosquet

Evenement manager