Veilig betalen

Fleurs Anne Duchateau Europe biedt u veilige betalingsmethoden aan

Om u in staat te stellen uw bloemen te bestellen zonder dat u ergens heen hoeft, bieden wij u de mogelijkheid om in alle rust uw aankopen online te doen.

Onze site en onze betalingsmodule zijn volledig beveiligd dankzij Multisafepay.

Service blijft het motto van onze webwinkel. Wij bieden dus verschillende betalingsmogelijkheden aan. Online betalingen worden verwerkt door onze partner Multisafepay.com.

Alle betaalmethoden die wij aanbieden zijn veilig en gebruikelijk op het internet. Wij bieden alleen betaalmethoden aan die voldoen aan de strengste veiligheidscriteria.

Bancontact

De populairste betaalmethode in België
Bancontact verbindt meer dan 20 verschillende Belgische banken, wordt ondersteund door meer dan 80% van de Belgische webshops en verwerkt meer dan een miljard transacties per jaar.
Beveiligd door 3D Secure voor online betalingen

Apple Pay

Naadloze betalingen met Apple Pay
Apple Pay biedt eindgebruikers een echt probleemloze betalingservaring. Betalen kan met een paar klikken online.

Mastercard

Mastercard is een van 's werelds grootste creditcardsystemen en biedt een verscheidenheid aan creditcards, debetkaarten en prepaidkaarten. Het aanbod van Mastercard bestaat uit een volledige reeks online, mobiele, contactloze en geldautomaatdiensten.
Er zijn meer dan 644 miljoen Mastercard-kaarten in omloop in meer dan 210 landen.

Visa

Een van 's werelds grootste kaartsystemen, die krediet-, debet-, prepaid- en cadeaukaarten uitgeeft. Biedt een volledig assortiment online, mobiele, contactloze en geldautomaatdiensten.
Visa is aanwezig in meer dan 200 landen en zijn kredietkaarten zijn de meest geaccepteerde ter wereld.

PayPal

Slimmer betalen met PayPal
PayPal is wereldwijd een van de bekendste en meest innovatieve merken op het gebied van online betalingen.. PayPal biedt zijn gebruikers een waardevol alternatief voor creditcardbetalingen, en wel via zijn digitale portemonnee.
Deze flexibele digitale portemonnee biedt de gebruiker verschillende betaalmethoden. In 2020 heeft PayPal meer dan 360 miljoen actieve gebruikers en 90% van de online shoppers heeft PayPal minstens één keer in hun leven gebruikt.

Google Pay

Veilig en gemakkelijk betalen met Google.
Google Pay biedt een echt probleemloze betaalprocedure. Gebruik verschillende krediet- en debetkaarten voor gecodeerde, geverifieerde en geautoriseerde betalingen met behulp van biometrie.

iDEAL & iDEAL QR

iDEAL is de basis voor online betalingen in Nederland
iDEAL verbindt alle grote Nederlandse retailbanken via hun online, mobiele en QR oplossingen. Het betaalproces met iDEAL is snel, betrouwbaar, wordt realtime verwerkt en uitgevoerd in de bankomgeving van de klant.

Cartes Bancaires (Carte Bleue)

Cartes Bancaires (vroeger bekend als Carte Bleue) is het grootste en populairste betaalmiddel in Frankrijk.
Deze Franse vertegenwoordiger van Visa is een steunpilaar van de meeste Franse online winkels. Cartes Bancaires is zeer veilig omdat het wordt ondersteund door Visa. Dit is een zeer veilige betaalmethode.
Er zijn momenteel ongeveer 60 miljoen kaarthouders in Frankrijk. De transactiecijfers zijn al even indrukwekkend, met jaarlijkse cijfers van ongeveer 10 miljard transacties.

EPS

De Oostenrijkse koploper in online betalingen
EPS is een betaalmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van debetkaarten.
Betalingen worden gegarandeerd en in real time verwerkt.
EPS heeft momenteel meer dan 3 miljoen Oostenrijkse kaarthouders en rekeningen.

Postepay

Postepay is een van de populairste betaalmethoden op de Italiaanse markt.
Prepaidkaarten zijn co-branded met Visa of Mastercard, en het gebruik ervan neemt elk jaar toe.
Er zijn momenteel meer dan 20 miljoen Postepay-kaarten in omloop. De Postepay-applicatie is bijna 25 miljoen keer gedownload en de e-commercetransacties die via Postepay zijn gedaan, hebben de 200 miljoen overschreden.

Sofort

De smoooth online winkelervaring.
Sofort is een snelle en internationaal beschikbare directe betaalmethode. Sofort is momenteel in het grootste deel van Europa beschikbaar en biedt klanten een gemakkelijke manier om rechtstreeks vanuit hun eigen bankomgeving te betalen.
Sofort is veiliger dan traditionele bankoverschrijvingen, omdat er geen gevoelige betalingsgegevens aan de handelaar worden doorgegeven.

Giropay

Deze toonaangevende interbancaire betaalmethode is een van de populairste betaalmethoden in Duitsland.
Giropay biedt zijn gebruikers een snelle en frictieloze betalingservaring.

Dankort

Deze betaalmethode met kredietkaart is al jaren een vaste waarde op de Deense markt.

Dotpay

Dotpay is een van de toonaangevende betaalmethoden op de Poolse markt en heeft een verbinding tot stand gebracht met alle grote lokale Poolse banken.

Maestro

Maestro is de eigen debetkaart- en prepaidkaartdienst van Mastercard, die online communicatieoplossingen biedt.
Maestro is een essentieel onderdeel van het betalingsproces in heel Europa. Met zijn zeer hoge acceptatiegraad wereldwijd is Maestro een uitstekende betaalmethode voor online winkels in alle soorten en maten.
Kaarten met het Maestro-logo worden in meer dan 100 landen gedistribueerd.

Request to Pay

Direct bankieren, mogelijk gemaakt door Deutsche Bank
Request to Pay, gebaseerd op de PSD2 open banking API, is een oplossing voor bankoverschrijvingen die wordt aangeboden door Deutsche Bank en MultiSafepay. Het vertrouwt op de vertrouwde lokale bankomgeving van de klant en biedt onmiddellijke geldoverdrachten in heel Europa.
Request-to-Pay profiteert van het wereldwijde succes van real-time betalingen en kan worden beschouwd als een echte grensoverschrijdende oplossing voor e-commerce.

Trustly

Sinds de lancering heeft Trustly er altijd naar gestreefd online betalingen te vereenvoudigen.
Deze Zweedse betaalmethode biedt klanten de mogelijkheid om online te betalen via hun eigen bankomgeving.
Trustly biedt een veilig alternatief voor creditcards en garandeert een veilige en snelle transactie. Bovendien hoeft voor betaling via Trustly geen account te worden aangemaakt, wat het betalingsproces verder vereenvoudigt.
Deze innovatieve betaalmethode bereikt momenteel ongeveer een half miljard klanten in 30 Europese landen. Bovendien wordt het aangeboden door ongeveer 8.000 handelaren wereldwijd en zijn ongeveer 6.500 banken op de dienst aangesloten.